IZA SUSHI & WOK

IZA SUSHI & WOK Sushi & Wok

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 569 beoordelingen
10 dec 2019 om 20:33 Het eten is heerlijk ik eet hier vaker. Top service ook en aardige medewerkers!
8 dec 2019 om 10:05 Echt lekker en eerder dan afgesproken tijd
8 dec 2019 om 0:30 Erg lekker en op de afgesproken tijd
1 dec 2019 om 19:57 Prima op tijd en heerlijk weer!
24 nov 2019 om 20:48 Heerlijke wok en hele goede sushi!
19 nov 2019 om 20:34 Eten was bezorgd bij verkeerd adres waardoor die bewoners contact zochten met mij, ondertussen was ons eten alweer koud geworden. Eten had ook weinig smaak. Erg slordig
17 nov 2019 om 20:03 Lekker als altijd maar wel avocado in de garnaalrol terwijl ik duidelijk zonder avocado had gevraagd....jammer maar zelf maar eruit gehaald
11 nov 2019 om 23:01 15 min. Later bezorgd dan de aangegeven tijd,maar het eten was weer toppie!!!
10 nov 2019 om 16:56 Heerlijk verse sushi. Je merkt echt dat het met aandacht wordt gemaakt, zoveel meer smaak dan de andere sushi zaken op dit moment bij thuisbezorgd die de drukte niet meer aankunnen. Toppers!
4 nov 2019 om 8:59 Uiteindelijk mn eten maar gaan halen bij IZA omdat de bezorger er nog steeds niet was(+1u te laat)en telefonisch waren ze onbereikbaar. Bij aankomst was mevrouw heel druk met andere klachten, maar een sorry kon er niet van af. Nooit meer sushi hier dus!!!
4 nov 2019 om 8:53 Gister 2,5 uur moeten wachten op mijn bestelling van slechts 2 pokebowls. Toen ik na 2 uur belde vroeg een medewerker grappig genoeg of ik het zelf wou komen ophalen. Tsja, dan had ik niet op THUISBEZORGT bestelt. Ook nog een stuk plastic in me eten.
3 nov 2019 om 20:42 NIET BESTELLEN HIER Bezorgtijd was 2 uur en 10 min. !!!!! 2 x gebeld en er werd verteld dat wij beter de order konden annuleren. Het eten was ook niet echt goed. Echt een totale afknapper en zeer slechte service!